Haberler Duyurular

                      
Denizli Kitap Okuyor Etkinliği Denizli Büyükşehir belediyesi önünde yapıldı. 29.03.2017


  • DSCN9709.JPG
  • DSCN9711.JPG
  • DSCN9713.JPG
  • DSCN9714.JPG
  • DSCN9715.JPG
  • DSCN9716.JPG
  • DSCN9717.JPG
  • DSCN9718.JPG
  • DSCN9719.JPG
  • DSCN9721.JPG
  • DSCN9724.JPG
  • DSCN9725.JPG
  • DSCN9726.JPG
  • DSCN9728.JPG
  • DSCN9730.JPG
  • DSCN9731.JPG
  • DSCN9735.JPG
  • DSCN9737.JPG
  • DSCN9739.JPG
  • DSCN9742.JPG
  • DSCN9743.JPG
  • DSCN9744.JPG
  • DSCN9745.JPG
  • DSCN9747.JPG
  • DSCN9748.JPG
  • DSCN9749.JPG
  • DSCN9751.JPG
  • DSCN9753.JPG
  • DSCN9755.JPG
  • DSCN9756.JPG



53. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinlikleri 27 Mart - 02 Nisan 2017


  • 20170327_142320.jpg
  • 20170327_142339.jpg
  • 20170327_142413.jpg
  • 20170327_142455.jpg
  • 20170327_142608.jpg
  • 20170327_142617.jpg
  • 20170327_142704.jpg
  • 20170327_143512.jpg
  • 20170327_143525(0).jpg
  • 20170327_143537.jpg
  • 20170327_143604.jpg
  • 20170327_143608.jpg
  • 20170327_143621.jpg
  • 20170327_143657.jpg
  • 20170327_143714.jpg
  • 20170327_143906.jpg
  • 20170327_143912.jpg
  • 20170327_143930.jpg
  • 20170327_143946.jpg
  • 20170327_144012.jpg
  • 20170327_144140.jpg
  • 20170327_144226.jpg
  • 20170327_144303.jpg
  • 20170327_144406.jpg
  • 20170327_144617.jpg
  • 20170327_144636.jpg
  • 20170327_145233.jpg
  • 20170327_150415.jpg
  • 20170327_150437.jpg
  • 20170327_150623.jpg



Yazar, Senarist, Oyuncu, Tiyatrocu Görkem YELTAN 23.02.2017  tarihinde Kütüphanemiz konferans    salonunda çocuklara   söyleyişi ve kitap imzalama gününde idi. Yazarımızın Kitapları , albümleri , oyunları ve eserleri aşağıda belirtilmiştir.   

Görkem Yeltan Çocuk Kitapları

2002 Kırmızı'nın Mektupları  ,2004 Hımbıl Beyaz, 2004 Zebra Zaza, 2005 Define Bahçesi
2005 Kaplumbağa ile Eşek, 2006 Kelebek Kız , 2007 Yapraklı Pelerin , 2008 Boyalı Hamsi ve Süs Balığı,  2011 Haliç'ten Bulutlar Geçerken  ,  2012 Buyaka Çocuk Evi 1: Tinimini Tehlikede
2012 Buyaka Çocuk Evi 2: Pamuklu Bir Macera  ,  2012 Buyaka Çocuk Evi 3: Endişeli Bulutlar Arasında,   2012 Korkusuz Meles

Çocuk Albümleri

 2006 Define Bahçesi,  2004 Solucan Hımbıl Beyaz – Zebra Zaza,  2003 Kırmızı’nın Günlüğü

 Filmografisi

2011 Kayıp Aranıyor, 2011 Eylül, 2010 Unutma Beni İstanbul,  2009 Ey Aşk Nerdesin 
2009 Uzak İhtimal,  2008 Güneşin Oğlu,  2008 Aşk Yakar,  2008 Gölge,  2007 Sıfır Dediğimde
2006 Pulpa,  2006 Miras,  2005 Davetsiz Misafir,  2004 En İyi Arkadaşım,  2004 Sil Baştan
2002 Biz Size Aşık Olduk,  2002 Canım Kocacığım,  2000 İnsanlık Hali,  1999 Yılan Hikayesi
1999 Yüzleşme,  1997 Komşu Komşu,   1996 Kara Melek,  1994 Foksi Show


Görkem Yeltan Ödülleri

18. Altın Koza Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü - Eylül
16. Altın Koza Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü - Uzak İhtimal
28. Uluslararası İstanbul Film Festivali En İyi Senaryo Ödülü - Uzak İhtimal

  • DSCN9552.JPG
  • DSCN9561.JPG
  • DSCN9563.JPG
  • DSCN9584.JPG
  • DSCN9587.JPG
  • DSCN9588.JPG
  • DSCN9595.JPG
  • DSCN9599.JPG
  • DSCN9603.JPG
  • DSCN9608.JPG
  • DSCN9611.JPG
  • DSCN9612.JPG
  • DSCN9613.JPG
  • DSCN9614.JPG
  • DSCN9615.JPG
  • DSCN9617.JPG
  • DSCN9618.JPG
  • DSCN9620.JPG
  • DSCN9622.JPG
  • DSCN9625.JPG
  • DSCN9627.JPG



AÇIKLAMA ;  GÖNÜLLÜMÜZ  OLUR MUSUNUZ?


 T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Denizli İl Halk
 Kütüphanesi  Müdürlüğümüzde çalışacak gönüllü arkadaşlara
ihtiyacımız vardır.
 Gönüllü arkadaşlarımız, gelin kitaplarla, dergilerle buluşun.
 *Okumayı seven ve Kütüphanemize üye olan vatandaşlarımıza kitap seçimi, kitap
   ödünç alma ve iade etme işlemlerinde yardımcı olun.
 * Satın alma yada derleme kanalıyla gelen kitap , dergi gibi materyallerin kütüphanemizce
   yapılan işlemlerinde çalışan görevlilerimize  yardım edin...

Eş Güdüm Toplantısı Şubat 2017

  • DSCN9518.JPG
  • DSCN9519.JPG
  • DSCN9520.JPG
  • DSCN9522.JPG




10 Kasım Atatürk'ü anma

  • imagesB8K4D0Q6.jpg



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kitap Sergisi 24.10.2016

  • DSCN9324.JPG
  • DSCN9325.JPG
  • DSCN9328.JPG
  • DSCN9329.JPG
  • DSCN9330.JPG



 Türk Dil bayramı ve Uyuşturucu ile Mücadele kitap Sergisi  26.09.2016
 
 
  • DSCN9203.JPG
  • DSCN9204.JPG
  • DSCN9205.JPG
  • DSCN9211.JPG
  • DSCN9206.JPG
  • DSCN9216.JPG
  • DSCN9210.JPG
  • DSCN9218.JPG
 
 
İlköğretim Haftası Kitap Sergisi  19.06.2016
 
 
  • DSCN9192.JPG
  • DSCN9193.JPG
  • DSCN9195.JPG
 
 
Kütüphane Ön Cephe ve yan cephesine güvenlik amaçlı ve araç park etmemesi için duba ve belediye tarafından yeni çöp kovaları yapılmıştır.08.09.2016
 
 
  • DSCN9182
  • DSCN9187
  • DSCN9190
 
 
Kütüphane Girişindeki Güvenlik Birimimiz yeni modernizasyonuna kavuşmuştur. 29.08.2016
 
  • DSCN9180
  • DSCN9179
  • DSCN9178
 
 
30 Ağustos Zafer Bayramı Kitap Sergisi  29.08.2016        
 
  • DSCN9168
  • DSCN9169
  • DSCN9172
  • DSCN9173
  • DSCN9174
 
                             
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kitap Sergisi 23.04.2016
 
  • DSCN9089
  • DSCN9090
  • DSCN9091
  • DSCN9093
 
   
Hürriyet Ortaokulu 6/C sınıfı Kütüphanemizi ziyaret etti.
 
  • DSCN9015
  • DSCN9017
  • DSCN9026
  • DSCN9037
  • DSCN9038
 
15-22 Nisan Turizm Haftası Kitap Sergisi
 
  • DSCN9040
  • DSCN9041
  • DSCN9042
  • DSCN9043
 
 
08-14 Nisan Sağlık Haftası Kitap Sergisi
 
  • DSCN9019
  • DSCN9020
  • DSCN9021
  • DSCN9022
  • DSCN9023
 
 
Zübeyde Hanım Anaokulu 3-4 yaş grubu Kütüphanemizi ziyaret etti. 07.04.2016
 
  • DSCN8998
  • DSCN9003
  • DSCN9004
  • DSCN9007
  • DSCN9008
 
01-07 Nisan Kanserle Savaş Haftası  Kitap Sergisi
 
  • DSCN8961
  • DSCN8962
  • DSCN8963
  • DSCN8964
 
 
Osman Hamdi Bey Resim Sergisi
 
  • DSC_8249
  • DSC_8256
  • DSC_8255
  • DSC_8266
  • DSC_8262
 
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan Okuma Etkinliği  30.03.2016
 
  • [000218]
  • [000220]
  • [000221]
  • [000223]
  • [000225]
  • [000226]
  • [000228]
  • [000230]
  • [000233]
  • [000235]
  • [000236]
  • [000237]
  • [000241]
  • [000242]
  • [000245]
  • [000246]
  • [000249]
  • [000250]
  • [000253]
  • [000257]
  • [000259]
  • [000260]
  • [000265]
  • [000266]
  • [000267]
  • [000268]
 
 
52. Kütüphane Haftası Etkinliklerinde Kütüphanemize Oryantasyon için  ziyarete gelen Okullarımız
 
  • DSCN8654
  • DSCN8655
  • DSCN8656
  • DSCN8657
  • DSCN8658
  • DSCN8648
  • DSCN8650
  • DSCN8652
  • DSCN8653
  • DSCN8693
  • DSCN8696
  • DSCN8697
  • DSCN8699
  • DSCN8702
  • DSCN8706
  • DSCN8708
  • DSCN8715
  • DSCN8717
  • DSCN8720
  • DSCN8716
  • DSCN8722
  • DSCN8723
  • DSCN8727
  • DSCN8729
  • DSCN8733
  • DSCN8736
  • DSCN8737
  • DSCN8738
  • DSCN8741
  • DSCN8743
  • DSCN8745
  • DSCN8747
  • DSCN8752
  • DSCN8754
  • DSCN8760
  • DSCN8761
  • DSCN8766
  • DSCN8767
  • DSCN8768
  • DSCN8769
  • DSCN8771
 
 
Kütp.Md.Yardımcımız Işıl KIRKIK'ın " Kütüphanelerin Uluslararası Küresel Anlayışın Geliştirilmesine Katkıları"  konulu Konferansı  29.03.2016
 
  • DSCN8654
  • DSCN8655
  • DSCN8656
  • DSCN8657
  • DSCN8658
  • DSCN8659
  • DSCN8660
  • DSCN8661
 
 
Senarist Yazar Birol TEZCAN Söyleşi 29.03.2016
 
  • DSCN8621
  • DSCN8622
  • DSCN8623
  • DSCN8624
  • DSCN8625
  • DSCN8626
  • DSCN8633
  • DSCN8628
  • DSCN8629
  • DSCN8631
  • DSCN8632
  • DSCN8637
  • DSCN8641
  • DSCN8638
  • DSCN8639
  • DSCN8640
  • DSCN8643
  • DSCN8646
 
 
52. Kütüphane Haftası Etkinlikleri Kutlaması 28.03.2016
 
  • DSCN8505
  • DSCN8506
  • DSCN8507
  • DSCN8511
  • DSCN8512
  • DSCN8514
  • DSCN8515
  • DSCN8516
  • DSCN8517
  • DSCN8519
  • DSCN8520
  • DSCN8521
  • DSCN8522
  • DSCN8524
  • DSCN8525
  • DSCN8526
  • DSCN8528
  • DSCN8529
  • DSCN8535
  • DSCN8536
  • DSCN8538
  • DSCN8541
  • DSCN8542
  • DSCN8543
  • DSCN8544
  • DSCN8545
  • DSCN8547
  • DSCN8550
  • DSCN8551
  • DSCN8558
  • DSCN8559
  • DSCN8566
  • DSCN8570
 
 
Seçkin Kreş ve Gündüz Bakımevi Kütüphanemizi ziyaret etti.
 
  • DSCN8487
  • DSCN8488
  • DSCN8489
  • DSCN8490
  • DSCN8493
  • DSCN8496
 
Emel Ayrancı Anaokulu 3-6 yaş grubu Kütüphanemizi ziyaret etti.
 
  • DSCN8453
  • DSCN8454
  • DSCN8455
  • DSCN8460
  • DSCN8461
  • DSCN8463
  • DSCN8474
  • DSCN8475
 
21-26 Mart 2016 Orman Haftası Kitap Sergisi
 
  • DSCN8480
  • DSCN8485
  • DSCN8484
  • DSCN8483
  • DSCN8482
  • DSCN8481
  • DSCN8480
 
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kitap Sergisi  18.03.2016
 
  • DSCN8437
  • DSCN8438
  • DSCN8439
  • DSCN8440
  • DSCN8442
 
İstiklal Marşının kabulü ve M.Akif  ERSOY'u Anma kitap Sergisi
 
  • DSCN8428
  • DSCN8429
  • DSCN8430
  • DSCN8431
  • DSCN8432
  • DSCN8434
 
 
İstiklal Marşı'nın kabulü ve M.Akif ERSOY'u anma haftası  Denizli Lisesinde 12 Mart 2016
 
  • DSCN8331
  • DSCN8336
  • DSCN8349
  • DSCN8352
  • DSCN8355
  • DSCN8403
  • DSCN8404
  • DSCN8409
  • DSCN8411
  • DSCN8413
  • DSCN8415
  • DSCN8421
 
 
52. Kütüphane Haftası Davetiyemiz.
 
  • 52.KÜTÜPHANE HAFTASI -Dav. 2
  • 52.KÜTÜPHANE HAFTASI Dav. 1.1
  • SENARİST-YAZAR.1.
 
 
Ahmet Çalışkan Anaokulu 5 yaş grubu Kütüphanemizi ziyaret etti. 09.03.2016 
 
 
  • DSCN8291
  • DSCN8293
  • DSCN8294
  • DSCN8295
  • DSCN8296
  • DSCN8301
  • DSCN8299
 
 
 
 
 
Yeşilay ve Deprem Haftası Kitap Sergisi 29.02.2016
 
  • DSCN8267
  • DSCN8269
  • DSCN8270
  • DSCN8271
  • DSCN8272
  • DSCN8274
 
 
Özel Lale Bahçesi Çocukevi Anasınıfı Öğrencileri Kütüphanemizi ziyaret etti. 24.02.2016
 
  • DSCN8215
  • DSCN8216
  • DSCN8218
  • DSCN8220
  • DSCN8224
  • DSCN8230
  • DSCN8239
  • DSCN8250
  • DSCN8259
  • DSCN8260
 
  
04 Şubat Atatürk'ün Denizli'ye Gelişi Kitap Sergisi
 
  • DSCN8124
  • DSCN8125
  • DSCN8126
  • DSCN8127
  • DSCN8128
 
 
Topluma Hizmet Uygulaması Öğrencileri Kütüphanemizde hizmet eğitimini tamamladı.
 
  • 20160113_141133
  • 20160113_141213
  • 20160113_141224
  • 20160113_141257
  • 20160113_141449
  • 20160113_141825
  • 20160113_141855
  • 20160113_141916
  • 20160113_142010
  • 20160113_142030
  • 20160113_142526
  • 20160113_142538
  • 20160113_142553
  • 20160113_142606
  • 20160113_142646
  • 20160113_142712
 
 
 
Ö


 

   
KOHA
Sesli Kİtap
E-Kitap
 
 
HavaDurumu-BugünHavaDurumu-YarınHavaDurumu-3.GünHavaDurumu-4.Gün
 
 
Facebook -  Twitter'da Biz
 
Mesai Gün ve Saatleri
 
Pazartesi - Cuma: 09:00 - 18.00                              
 Cumartesi :           09:00 - 13:00
                               14:00 - 18:00
kutuphane20@kultur.gov.tr   adresine bildirebilirsiniz.
İçerik Görüntülenme Sayısı

Bu sayfa 65350 kez gösterilmiştir.